Siena by Starka

Referensobjekt

Rönne Brygga, Ängelholm

Leverans av bland annat stödmur till bostadshus till Rönne Brygga som ligger i hjärtat av Ängelholm, med rogivande Rönne Å på ena sidan och det pulserande stadslivet åt andra hållet.

Stödmur till bostadshus

Starka i Ängelholm levererar för fullt bland annat stödmur till bostadshus, blocksteg (grå & antracit) och entréplan till detta snygga projekt, beläget precis vid vattnet. Produkterna ska läggas på uteplatser och vid restaurangen. En större trappa kommer dessutom att monteras mellan husen. Samtidigt håller vår beställare Peab också på att anlägga stora ytor med markprodukter. På parkeringsplatser läggs vår klimatsmarta platta Uni Optiloc, och på områdets gångar läggs Siena 350 och 233 hel- och halvsten. Dessa avskärmas med bland annat Siena Pollare.

Klicka på bilderna intill för att göra dem större!

Mer om Ängelholm

Ängelholm är en kuststad, vackert belägen i nordvästra hörnet av Skåne. Här bor cirka 40000 invånare. Kommunen satsar mycket på bra skolor och staden stoltserar med elitlag i flera sporter. I Ängelholm har du alltid nära till naturen, vare sig du vill till havet, ströva i bokskogar, cykla i tuff terräng eller spela golf. Söderut är det inte långt till dramatiska Kullaberg med vacker natur och norrut ligger Bjärehalvön med pittoreska Torekov och sommarheta Båstad.

Ängelholm är också en av platserna där vi på Starka valt att förlägga vår verksamhet.

Objekt: Rönne Brygga

Ort: Ängelholm

Starkas åtagande: Leverans av stödmurar, blocksteg, entréplan, marksten och pollare